Less , Less ,Less

Ja fy fan , nu måste ja tömma ut mina känslor här lite.

Fan va kasst de känns med Pengar .
Den här månaden hade jag tänkt och unna mig själv med lite smink för de tycker jag att jag har förtjänat . För jag har inte köppt typ en enda grej åt mig själv på ett år ,, asså smink, kläder ,underkläder ell nått!
Asså jag får använda min bikini underdel för jag har så jävla fukking lite pengar å inga rena trosor.Asså jag har typ 5trospar kanske ,, för resten är hål i och som jag har slängt. Fattar inte vart dom andra har tagit vägen.
 Men Men va ska man göra? , FInns fan inge jobb heller.

Men iaf så trodde jag att jusst den här veckan ska jag ha råd att unna mig lite lite smink eller ett par underkläder. Men då ,, SÅKLART så fick vi av han som vi hyr av att vi har inte skrivigt in oss hos El:en ,, Fast vi har de , så då sa han att ja vi har en räkning hos han som vi är tvungen att betala.
VI  har redan betala en elräkning på ca 1000 kr för vi var för sen å säga till att vi bodde här å så .. Så då tänkte vi Ja men nu är vi ju de så inte fler 1000kr räkning men se på fan ,, Vi lyckas iaf!

Allting känns så jävla segt!

Bara sitter å lipar över jävla fukking pengar ! Hatar detta ! men samtidigt vill jag bo kvar eftersom jag har skola å kille här å så .. Men vetta fan om de fortsätter så här om man har råd och bo kvar. För när de börjar drabba hygienen är de ju fan otroligt!

Vetta fan vad jag ska ta mig till längre. Men antar att de blir bara å betala den där el:en och bita ihop som mamma alltid säger.


Fy fan vilken fittig dag!


//Ronja

RSS 2.0